Orez cu legume si kaizer

Timp pregatire
110 minute
Complexitate
medie
Orez cu legume si kaizer

Ingrediente

  • 200g kaizer
  • o ceapa
  • 2 morcovi
  • 3-4 rosii
  • 150g ciuperci
  • 2 ardei unu rosu unu alb
  • 200g orez
  • 50g ulei
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • busuioc
  • patrunjel

Mod de preparare

Kaizerul, ciupercile, ardeii, ceapa se taie marunt, morcoul se da pe razatoare, iar rosiile se fac suc.

Se pune ceapa la calit, apoi se adauga treptat kaizerul, ardeiul, ciupercile, morcovi si se calesc bine, cand aceste sunt bine rumenite se adauga sucul de rosii, orezul si apa.

Se condimenteaza dupa gust si se lasa sa fiarba pana nu mai ramane apa, daca nu sa scurs suficient se baga la cuptor 20 min.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise