Mai intai se pune orezul la fiert cam 20 minute. Legumele se curata apoi se taie ( morcovul rondele , ceapa si ardeiul cubulete iar telina se da pe razatoarea mare).Se pun lagumele la prajit in ulei ( nu mult ) intr-o tigaie mare impreuna cu sarea ( delikat ) si busuiocul amestecand continuu. Cand legumele s-au inmuiat se adauga orezul fiert si un varf de cutit de curry , se mai amesteca un pic si gata .
Pofta buna.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii