Legumele se curata, se spala, orezul se alege si se spala in mai multe ape, se pune apa la fiert cu sare pentru orez. Ciupercile, ardeiul se taie felii, verdeata, usturoiul si ceapa se taie marunt, iar dovlecelul se taie cubulete. Se pun cele 2 linguri de ulei intr-un vas termorezistent, se agauga legumele, se da la cuptor la puterea 100, timp de 3 minute.Se scot de la cuptor, se pune sarea si piperul dupa gust, se da iar la cuptor pentru inca un minut. Cand apa a clocotit, se adauga orezul, se acopera cu capac oala si se da la foc mic timp de 13-15 min.Cand e aproape gata orezul, se scurge de apa si se apauga peste legumele calite, se amesteca cu o furculita, se adauga supa de legume, obtinuta din cubul de supa, atat cat sa acopere continutul vasului. Se da la cuptor pentru inca 9-10 minute sau pana cand a scazut bine supa. Se serveste ca atare,cand e post, sau alaturi de gratar si salata. Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii