Se taie prazul marunt, apoi morcovii si dovlecelul se curata si se dau pe razatoarea mare, se taie in cubulete ardeiul, iar brocolli si conopida se rup in buchetele mici. Toate ingredientele se calesc 5 min in uleiul de masline, apoi se toarna peste ele o cana cu apa si se lasa cam 15 min sa se innabuse. Dupa care se pune orezul, se amesteca si se mai pun 2 cani de apa si rosiile in bulion, apoi se pune vegeta de legume dupa gust, se amesteca totul si se acopera cratita, dandu-se la cuptorul incins in prealabil si se lasa la cuptor cam 45 min, sau pana cand orezul este fiert si a absorbit tot lichidul.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii