Se taie dovlecelul cubulete,ardeiul fasii,ciapa solzisori,prin razatoarea mare se da morcovul si se pune tot la calit in ulei incins.Rosiile oparite se curata de coajasi se taie felii,se adauga la calit,apoi se mai adauga orezul fiert si scurs.Impreuna se fierbe inca5-7 minute,amestecand continuu,sa nu se lipeasca.Sare si piper se pune dupa gust si la urma o ploaie de marar ,si se serveste cald.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii