1. Ceapa si ardeiul se toaca marunt, morcovul se da prin razatoarea mica, castravetii se toaca cubulete mici.
2. Intr-o cratita de vreo 2l se calesc ceapa, ardeiul si morcovul in apa si ulei, cateva minute, pana se inmoaie si se coloreaza.
3. Se adauga orezul si se amesteca.
4. Se adauga supa, sare si piper.
5. Se baga la cuptor, la foc mic-mediu, sa scada. Nu se amesteca in el.
6. Dupa ce s-a facut, se amesteca in el, usurel, castravetele crud si patrunjelul tocat.
_______________________________________________________
Eu l-am tinut la cuptor, la foc mic, o ora si jumatate. Dar cuptorul meu e cam prost. :P Asa ca verificati din cand cand daca a scazut destul, fara sa amestecati in el prea mult.
Eu am folosit supa pastrata de cu o zi in urma cand am facut o ciorba. :D Se poate pune si apa in loc de supa, dar e mai gustos cu supa. :D
Eu am pus legumele care mi-au fost la indemana si imi plac, dar cred ca iese bun cu orice legume preferati, doar sa aveti grija pe care le puneti crude. ;)
Este delicios si rece si cald.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii