Se fierbe orezul, adaugandu-se in apa o lingurita de ulei de floarea sorelui (sau de masline), pentru a nu se lipi. In paralel se taie toate legumele cubulete mici si se fierb. Dupa ce s-au fiert legumele, se caleste ceapa taiata cubulete mici, in o lingura de ulei de masline. Cand ceapa este aurie, se adauga legumele fierte, care au fost bine scurse in prealabil. Se scurge orezul de apa si se adauga peste legume. Se adauga sare dupa gust si se amesteca bine.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii