Orezul se spala bine din mai multe ape.
Laptele se pune la fiert impreuna cu un varf de cutit de sare.
In momentul in care se umfla laptele, adaugam orezul si amestecam sa nu se prinda orezul de fundul cratitei.Reducem focul la mic si lasam sa fiarba orezul bine.Cand orezul este fiert stingem focul chiar daca orezul ramane mai zemos , acesta va absorbi tot laptele in cateva minute.Adaugam zaharul si zaharul vanilat , amestecam si lasam orezul sa se odihneasca 15 minute.
Punem apoi orezul in farfurii si presaram scortisoara deasupra.
Pofta mare !

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii