Se fierbe orezul cu laptele,se adauga 100 gr zahar,zaharul vanilat,2 galbenusuri si albusurile batute spuma.Se unge cu un un vas termorezistent sau o tava,se aseaza orezul,se niveleaza.Merele se curata de coaja si se scoate mijlocul de seminte,se pun intr-o cratita cu 50 gr de zahar si putina apa,se lasa sa fiarba 10 minute,se aseaza peste orez,se dau la cuptor 10 minute.
Desertul se serveste cald.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii