Orez cu lapte si budinca de vanilie

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cana de orez
  • 1 plic Budinca de vanilie Dr. Oetker / Budinca facuta in casa dupa reteta de aici
  • 500 ml lapte
  • 2-3 linguri de zahar
  • optional: Caramel de portocale

Mod de preparare

Se pastreaza 50 de ml din lapte, iar restul se pune la fiert impreuna cu orezul amestecand mereu. Folositi o oala care nu lipeste si de preferat e sa fie mai inalta ca sa nu dea peste laptele.

Separat amestecati laptele ramas cu budinca si zaharul dupa indicatiile de pe plic si adaugati la laptele fiert atunci cand orezul e gata.

Lasati la racit intr-un castron si decorati cu Caramel de portocale.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise