Se pastreaza 50 de ml din lapte, iar restul se pune la fiert impreuna cu orezul amestecand mereu. Folositi o oala care nu lipeste si de preferat e sa fie mai inalta ca sa nu dea peste laptele.
Separat amestecati laptele ramas cu budinca si zaharul dupa indicatiile de pe plic si adaugati la laptele fiert atunci cand orezul e gata.
Lasati la racit intr-un castron si decorati cu Caramel de portocale.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii