Am fiert pe jumatate orezul in apa cu un praf de sare.
Separat am pus intr-un vas laptele cu coaja de portocala, esenta de rom, zaharul vanilat, stafidel, nuca si zaharul tos. Am lasat pana s-a incalzit si am adaugat orezul scurs. Am lasat sa mai fiarba 10-15 minutele. Am adaugat biscuitii taiati grosier si am amestecat bine.
Am lasat sa se raceasca putin si am pus in boluri.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii