Spala orezul si verifica-l sa fie fara impuritati. Pune laptele la fiert intr-un vas emailat, ca sa nu se prinda.
Adauga orezul, in ploaie, cand laptele a inceput sa clocoteasca si amesteca continuu, sa nu se prinda.
Cand laptele a scazut la jumatate, adauga si zaharul si amesteca din nou.
In maxim 45 minute orezul este fiert. Bobul trebuie sa fie moale, cat sa se sfarame usor cu degetele.
Adauga coaja de lamaie rasa. Mai lasa sa dea in un clocot si trage-l de pe foc. Toarna-l in castronele si presara scortisoara. Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii