Se taie ceapa in juliana si usturoiul pe jumatate si se inabuse intr-o tigaie cu ulei.cand sa prajit putin se scoate si de bate impreuna cu vinul, patrunjelul, pastila de gallina blanca, nucsoara si putina apa.se pune din nou in tigaie impreuna cu ficateii spalati si taiati pe jumate si inimioarele taiate pe jumate, adauga apa pane se umple cratita . se adauga piperul si foaia de dafin si se lasa sa fiarba 20 de minute. Dupa care se adauga orezul si se lasa sa se faca circa 20-25 minute pana cind s-a scurs toata apa si orezul este moale.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii