Se-ncinge cuptorul la 180gr.. Se spala orezul, se scurge si se zvanta cu hartie absorbanta.
Se rumeneste ceapa intr-o forma termorezistenta impreuna cu 25 g de margarina si se prajeste pana ce incepe sa se rumeneasca. Se adauga orezul, se caleste amestecand intruna, pana ce isi schimba culoarea, dupa care se stinge cu zeama de legume si se condimenteaza cu sare, piper si cimbru.
Se acopera vasul cu un capac, se da orezul la cuptor si se lasa sa fiarba circa 15 minute, pana ce absoarbe lichidul si se inmoaie.
Se spala dovleceii si se taie felii subtiri. Rosiile oparite si curatate de pielita se taie cubulete. Se dunstuiesc dovleceii in 25 g de margarina, amestecand intruna, si cand s-au inmuiat se adauga rosiile si se lasa sa fiarba incet, pana ce se infierbanta. Se gusta de sare si piper.
Se incorporeaza dovleceii si rosiile in orez, chiar inainte de a-l servi, si se presara deasupra margarina ramasa rupta bucatele.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii