Se curata ceapa si se toaca marunt.Se caleste in 3,4 linguri de ulei de masline pana prinde culoare.Se adauga ardeiul taiat suvite subtiri.Cand s-a imuiat se adauga sosul de rosii si se caleste totul la foc mic cca 15min.Usturoiul se piseaza impreuna cu cateva fire de patrunje proaspat tocat.Se amesteca cu un strop de vin alb si se pune peste amestecul de ceapa si rosii.Se amesteca bine si se adauga orezul spalat si frunza de dafin.Se caleste totul 1 min si se aduga supa de peste calda.Daca se doreste se aduga un praf de colorant alimentar.Se fierbe totul la foc mic 15,20min, amestecand din cand in cand ca sa nu se lipeasca.Cand raman doua degete de supa se adauga crevetii.Se mai lasa pe foc pana se fierbe orezul.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii