Se caleste ceapa apoi se adauga orezul la calit pt 2-3 min,pe urma se pune la fiert cu un praf de sare.In acest timp carnatii se taie rondele subtiri iar costita fasiute si se prajesc in vasa separate.Cand a fiert orezul se adauga bulionul se potriveste de sare si piper si se mai lasa putin pe foc.Se pune apoi ,intr-un vas pt cuptor uns cu ulei,un strat de orez unul de carnati,orez,costita afunata si se termina cu orez.Se da la cuptor 15-20 min.Cand mancarea este gata se las putin sa se raceasca apoi se scoate pe o farfurie.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii