Orez cu costita si carnati in straturi

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g orez
  • 3 linguri bulion
  • 300g carnati oltenesti
  • 300g costita afunata
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 1 ceapa

Mod de preparare

Se caleste ceapa apoi se adauga orezul la calit pt 2-3 min,pe urma se pune la fiert cu un praf de sare.In acest timp carnatii se taie rondele subtiri iar costita fasiute si se prajesc in vasa separate.Cand a fiert orezul se adauga bulionul se potriveste de sare si piper si se mai lasa putin pe foc.Se pune apoi ,intr-un vas pt cuptor uns cu ulei,un strat de orez unul de carnati,orez,costita afunata si se termina cu orez.Se da la cuptor 15-20 min.Cand mancarea este gata se las putin sa se raceasca apoi se scoate pe o farfurie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise