Pentru orez: taiem ceapa marunt si o calim in cateva linguri de ulei pana devina sticloasa.
Pentru orez: taiem ceapa marunt si o calim in cateva linguri de ulei pana devina sticloasa. Adaugam ciupercile taiate felii nu foarte subtiri si lasam sa se caleasca alte 5-7 minute. Spalam orezul in cateva ape si-l adaugam in craticioara in care am calit ceapa si ciupercile. Masuram apa fierbinte cu cana si o adaugam si pe ea. Punem capac peste cratita si lasam sa dea un prim clocot. Adaugam amestecul de ierburi, sarea si piperul, amestecam usor cu o lingura de lemn. Punem capacul si lasam la fiert pana orezul este moale si pufos, dar in acelasi timp sa nu fie zdrobit. La final adaugam parmezanul ras.
Pentru puiul in crusta: spalam carnea si o tamponam bine de surplusul de apa cu servetele de bucatarie. Intr-o farfurie adanca punem toate ingredientele pentru aluat, mai putin berea. Amestecam faina, amidonul,sarea si piperul, oul si amestecul de ierburi cu boia. La final adaugam treptat berea pana obtinem un aluat asemanator cu cel de clatite. Trecem bucatile de carne prin aluat si le prajim in ulei incins la foc moderat, pana se rumenesc pe toate partile. Le scoatem pe servetele de hartie pentru a absorbii surplusul de ulei. Se servesc calde impreuna cu orezul cu ciuperci. Sa va fie de bine!!!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii