Ciupercile se curata ,se spala,se taia bucati mici si se prajesc intr/o cratita unde am pus putin ulei,l ceapa mica taiata,putin boia de ardei si putina Vegeta.Se lasa sa se caleasca pina cind scade sucul si se iau de pe plita.
Orezul,dupa ce se spala,se pune intr/o cratita peste care turnam apa.Dupa ce este fiert se ia de pe foc,se strecoara si se trec citeva jeturi de apa rece peste el.Se pune deoparte.
Intr/o cratita punem citeva linguri de ulei,peste care punem morcovul ras pe razatoare in fisii mici si lasam sa se caleasca putin.Turnam orezul fiert si ciupercile amestecind sa se omogenizeze bine.Adaugam dupa gust vegeta,piper,lasam cca 10 minute la foc mic,amestecam sa nu se prinda.Luam de pe plita si apoi presaram frunzele taiate de patrunjel.Se serveste caldut cu muraturi.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii