Orez cu carne de vitel

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Orez cu carne de vitel

Ingrediente

  • 500 g carne de vitel
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 ardel
  • telina
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • cub de vita
  • oregano,busuoic
  • orez
  • patrunjel
  • ulei

Mod de preparare

Se curata legumele, se spala si se tau marunt unde apoi se pune putin ulei in cratita se se incalzesc peste care se adauga apa,iar intre timp se taie cuburi carnea unde se adauga peste legume,se pune piper,cubul de vita,vegeta si se pune apa apoi se da la fiert.

Cand e fiarta carnea se adauga orezul circa o canita si se omogenizeaza bine,cand e fiert se mai adauga sare daca e nevoie, oregano si busuioc,iar la final patrunjel.

Pofta Buna!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise