Se presara peste aripioare un praf de chimen,se pune in tigaie ,si se prajesc.dupa ce s-au prajit se pun intr-un bol si se da la o parte.se pregateste orezul intai il spalam sub jet de apa dupa care il stoarcem de apa.Taiem cele doua cepe si le prajim. Dupa ce cepele au luat o culoare argintie punem orezul spalat turnam apa peste el pune un varf de delikat si amestecam sa nu se prinda.turnam apa peste orez.dupa ce orezul s-a fiert pute pune bulion sa i dea o culoare rosie sau putem lasa asa fara bulion la sfarsit dupa ce s-a fiert orezul pune aripiorele peste orez si il luam de pe foc.
Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii