- se presoara capsunile cu zahar si sucul de lamaie si se pun la foc mic cam o ora sa se primeasca un sos grosut.
- se pune untul in tigaie deasemenea la foc mic sa se topeasca si incalzeasca, se adauga curmalele taiate cuburi (1cm) pentru a se cali un pic.
- se pune orezul cu laptele la foc mic se deasupra se adauga curmalele calite in unt. Se lasa la foc mic pana cand orezul e gata.
- intr-un bowl se pune putin sos de capsuna dupa care un strat bunisor de orez. Se repeta procesul pina se termina orezul.
De dorit ca ultimul strat de deasupra sa fie sosul de capsuna.
Se pune citeva ore in frigider la rece.
Pofta buna.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii