Saram laptele adaugam orezul si punem la fiert in mod obisnuit, amestecand din cand in cand ca sa nu se lipeasca. Intre timp tocam fistic si separat intr-un bol, amestecam bine cacao, zahar brun si scortisoara. Ajuns orezul la coptura adaugam compozitia de cacao, zahar, scortisoara si 3 parti de fistic si amestecam bine bine compositia pe foc mic, pana se ingroasa. Portionam in boluri de desert si decoram suprafata cu partea de fistic remasa. Se serveste rece.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii