Se pune apa cu sare la fiert si cand clocoteste se pune broccoli. Se da un clocot (cam 5-7 minute). Se clateste brocoli sub jet de apa rece.
In work, se pune putin ulei (sau unt). Cand uleiul este incins se pune ceapa taiata marunt, morcovul si ardeiul. Se unduieste avand grija ca ceapa sa nu devina maronie.
Peste legume se pune orezul si se continua calirea amestecandu-se cu lingura de lemn. Peste acest amestec se toarma treptat, apa in care a fiert brocoli. Cand orezul este aproape fiert (20-25 min)se mai adauga sare (dupa gust)si se pune intr-un vas yena un strat de orez si unul de brocoli, ultimul fiind de brocoli. Se presara patrunjel pe deasupra, se mai adauga putina apa si se baga la cuptor la 120 grade pentru 20-25 min.
Poate fi servit ca mancare pentru cei care tin regim sau dieta sau poate fi garnitura la friptura
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii