Se spală carnea,se taie fideluţe.
Arahidele se înnăbuşă în puţin ulei cu apă,cu o parte din sucul de la ananas,şi împreună cu boabele de coriandru.
Se adaugă bucăţile de carne şi dacă e nevoie
se mai stropeşte cu zeamă.Se pune sare şi piper după gust.Se lasă sub capac,la foc potrivit cca.20 de minute.
Între timp se spală orezul,se pune la fiert în apă cu sare.După ce e gata,se strecoară si se adaugă bucăţile de ananas,amestecând uşor.
Se rade coajă de lămîie,se adaugă,sare şi piper.
După ce carnea a devenit suficient de fragedă se poate servi.Orezul cu ananas se scoate pe o farfurie plată,iar carnea cu arahidele se pun deasupra.
Se poate stropii cu puţină zeamă de lămîie rămasă.Poftă Bună!
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii