Orez cantonais

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cani orez cu bob lung
  • 150 gr jambon
  • 2 oua
  • 100 gr mazare din conserva
  • ulei arahide
  • aprox 5 ling sos soja
  • 2 cepe verzi

Mod de preparare

Cele doua cani de orez spalate bine inainte se fierb cu 3 cani de apa. Cand orezul a absorbit aproape toata apa se opreste focul, se acopera cu capac si se lasa la racit cele doua oua se fac omleta intr-un wok se pune putin ulei de arahide si se adauga orezul rece, spalat, se lasa asa se prajeasca putin, dupa care se adauga mazarea, jambonul taiat cubulete, ceapa verde taiata marunt, omleta felii si sosul de soja (dupa gust).

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise