Pregatire:
Orezul se clateste cu apa rece,daca este cazul se alege.
Ardeii kapia si iuti se curata de seminte,se spala se taie julien.
Ceapa alba si rosie se curata, se toaca.
Fasolea daca este uscata se pune din timp la umflat in apa rece (min 8 ore), daca folositi conserva o scurgeti si apoi o clatiti in apa rece,
Preparare:
Intr-o tigaie larga puneti uleiul la incins,adaugati intai ardeii,dupa un minut ceapa si lasati pana capata aspect sticlos. Orezul il puneti la fiert in apa clocotita (1,5L). Acoperiti cratita si lasati sa fiarba la foc foarte mic. Amestecati fasolea fiarta cu orezul si amestecul din tigaie. Condimentati cu sare si piper.
Servire:
Este o garnitura,dar poate fi un preparat de baza vegetarian servit cu o salata.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii