Se pune intr-un vas cu apa rece orezul la inmuiat pentru 20 minute, apoi se scurge de apa si se pune la calit cu ceapa, uleiul si condimentele. Dupa ce se caleste cateva minute se pune 400ml apa si se acopera lasand focul potrivit spre mic. Cam dupa 15 minute orezul este gata, se da la o parte de pe foc si se mai lasa acoperit la inabusit inca 10 min. Ceea ce este important : inainte de al pune in farfurie trebuie amestecat, el ramane bob cu bob.
Este foarte bun langa un snitel si o salata de sfecla rosie.
Pofta buna!
Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si delicios, cu blat pufos, crema catifelata si...
Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si deliciosReteta de mucenici moldovenesti. Mucenici moldovenesti reteta de dulce. Reteta de mucenici moldovenesti reteta cu aluat de...
Mucenici moldovenestiDescopera reteta ardeleneasca de ciorba de cartofi cu smantana si afumatura – o ciorba simpla, cremoasa si plina de arome...
Ciorba de cartofi cu smantana si afumatura. Reteta ardeleneasca simpla si savuroasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii