Carnea o spalam si o punem la fiert separat, iar cand este cazul, o spumam.
Carnea o spalam si o punem la fiert separat, iar cand este cazul, o spumam.
In tot acest timp tocam legumele sau le dam prin razatoarea mare.
Punem ceapa la calit, iar cand prinde o culoare usor aurie, adaugam restul legumelor.
Separat, spalam orezul, il scurgem, apoi il adaugam sa se caleasca, amestecand continuu, fara a-l lasa sa se lipeasca. Adaugam aripile si apa in care au fiert si lasam ca orezul sa fiarba pana absoarbe apa, apoi il dam la cuptor pentru 15 min. La final, cand totul este fiert, condimentam dupa gust si adaugam patrunjelul.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii