Orezul se fierbe in multa apa cu o picatuta de ulei si o lingurita vegeta. Din oua se face o omleta care se lasa la racit apoi se taie cubulete.
Intr-o tigaie cu marginea inalta se dustuleste in ulei morcovul taiat cubulete. Se adauga sunca taiata cubulete. Cand morcovul si sunca sunt aproape gata se adauga mazarea spalata in prealabil si stoarsa. Se lasa totul inca 2-3 minute dupa care se adauga orezul stors si omleta taiata. Se adauga sare si piper dupa gust.
Pofta buna!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii