Intr-o oala punem apa cu sarea (cit ajunge)la fiert.Adaugam broccoli si ii fierbem.Intr-o alta oala punem alta apa si sare la fiert pentru pasta. Intr-o tigaie punem la incins uleiul, adaugind dupa aceea usturoiul, ardeiul iute si hamsiile ce le-am scos din borcanel. Cind sau facut se adauga calamarii ce in prealabil si logic i-am curatat si taiat in cubulete NU mici.Ii prjim citeva minute. Cind ii gustam nu trebuie sa fie duri. Pentru reusita lor e bine sa acoperim tigaia cu un capac.Cind broccolii sunt fierti , ii strecuram si adaugam in tigaie. Ii facem sa se uneasca cu toate ingredientele si adaugam peste toate acestea orecchiettele. Saram cit ne place si suficient. Il putem pune intr-un castron mare in centrul mesei cit si la portie. In ce priveste pasta mai putem adauga daca persoanele la masa pot fi cu 2 in plus sau.. Eu cred ca va convinge aceasta reteta si o propun deoarece e calul meu de bataie atunci cind vreau sa impresionez la masa oaspetii nostri. Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii