Orata la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Orata la cuptor

Ingrediente

  • 1 orata de aproximativ 500g
  • 10 rosi mici
  • 3 ramuri de rozmarin
  • 4 foglie de dafin
  • 3 catei usturoi
  • 5 linguri de ulei
  • 4 cartofi
  • sare

Mod de preparare

Se curata pestele bine se usuca cu servet de bucatarie , apoi cartofi se curata si se fierb rondele , pe pune pe o tava de cuptor folie de aluminiu se aseaza rosiile spalate ,cartofi rondele, foile de dafin ,2 ramuri de rizmarin si 2 catei de usturoi ,sare dupa gust , in orata se introduce , sare, o lingura ulei , 1 ramura de rozmarin si un catel de usturoi , se aseaza pe mijlocul tavi de cuptor ,se introduc la cuptor 35 minute la temperatura de 180 grade.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise