Se curata pestele bine se usuca cu servet de bucatarie , apoi cartofi se curata si se fierb rondele , pe pune pe o tava de cuptor folie de aluminiu se aseaza rosiile spalate ,cartofi rondele, foile de dafin ,2 ramuri de rizmarin si 2 catei de usturoi ,sare dupa gust , in orata se introduce , sare, o lingura ulei , 1 ramura de rozmarin si un catel de usturoi , se aseaza pe mijlocul tavi de cuptor ,se introduc la cuptor 35 minute la temperatura de 180 grade.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii