Lamaia se rade de coaja si se stoarce. Zaharul se caramelizeaza (atentie sa nu se arda) si i se adauga zeama de lamaie. Se toarna cate putin sucul de fructe peste zahar si se tine pe foc pana se dizolva complet zaharul. Se adauga scortisoara (sau batonul de vanilie) si coaja rasa de la lamaie. Merele curatate de coaja si samburi se taie in cate 4 sau 8 bucati, se pun in compozitie si se mai tine cratita pe foc mic cca 10-15 min (daca s-a optat pt. batonul de vanilie acesta se scoate acum). Pofta buna!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii