Onigiri - galusti japoneze din orez

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 ceşti de orez cu bob rotund
  • 4 cesti si 1/2 de apa
  • sare
  • 1/2 ceasca peste alb uscat taiat solzisori fini
  • 2 foi nori de alge uscate
  • 2 linguri seminte susan

Mod de preparare

Fierbeti orezul apoi acoperiti cratita si lasati asa sa se innabuse si sa se inmoaie bine cca.20 min lasati apoi orezul sa se raceasca api faceti galusti din orez pe care le umpleti cu peste, le infasurati in bucati de nori si le dati prin susan

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise