Omleta spaniola - Tortilla de patatas

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie
Omleta spaniola - Tortilla de patatas

Ingrediente

  • 400 g cartofi
  • 100 g ceapa
  • 80 g cas de oaie
  • 80 g cascaval
  • 6 oua
  • 1/2 gogosar
  • ulei aromat Monini
  • ulei ci chilli
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper( proaspat macinat)

Mod de preparare

Curatam cartofii , ii spalam , apoi ii radem pe razatoarea cu gauri mari. Ii punem intr-un vas cu apa si putina sare si ii fierbem 5-10 minute, apoi rasturnam apa de pe ei.

Curatam ceapa si o tocam dupa preferita.Radem casul si cascavalul, tot pe razatoarea cu gauri mari.

Gogosarul rosu il taiem cubulete mici.

Ouale le spargem intr-un bol si le batem bine, adaugam o lingura de ulei cu chilli si amestecam.

Intr-un vas mai mare amestecam cartofii fierti cu ceapa, ouale, patrunjelul verde tocat, casul, cascavalul si asezonam.

Alta data am adaugat ciuperci sau cabanos la compozitie. Este o reteta versatila si puteti adauga sau scoate, orice ingredient va place.

Am copt, de data aceasta 3 omlete, intr-o tigaie nonaderenta cu diametrul de 20 de cm.

Omleta se coace pe ambele parti, atat de tare cat va place fiecareia.

Puteti servi aceasta omleta ca aperitiv, la gustarea de dimineata sau de ce nu, ca fel principal la o masa, alaturi de o salata.

Pofta mare sa aveti !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei
Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise