Se taie feli: carnatii si sunca ,ceapa,ardeii,ciupercile,maslinele. Patrunjelul se taie marunt. Rosiile se decojesc si se taie felii. Se calesc usor intr-o tigaie tip teflon,adaugandu-se pe rand : carnatii si sunca, apoi ceapa ,ardeii si ciupercile si in final se adauga rosiile, maslinele si verdeata.
Se pun oualele batute bine la sfarsit si se pune capacul pentru cateva minute cu focul mai mic. Se verifica cand a devenit totul compact fara a se rumeni prea tare si se rastoarna pe platou.
Ps: Dupa gust se adauga si un praf de Knorr ardei si verdeturi
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii