Se bat ouale cu un varf de sare,parmigiano,sunca taiata fasii subtiri,cascavalul taiat cuburi,piper si patrunjelul taiat marunt.Se omogenizeaza bine si se tine deoparte.
Intre timp se fierb spaghetele in apa clocotita cu sare,cand sunt gata se scurg si se lasa sa se raceasca.
Cand sunt reci se amesteca cu ouale si se coace intr o tigae mai inalta in care sa topit untul.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii