Se decongeleaza creveti si se fierb in apa cu sare 2 min. Se adauga dovlecelul taiat cubulete si se mai lasa sa fierba 2-3 min.Se scurg bine. Se caleste ceapa verde tocata marunt in putin ulei, se adauga creveti si dovlecelul, se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust, si se lasa 1-2 min, la foc potrivit.
Se bat ouale bine, putin marar tocat si se toarna amestecul peste creveti. Se introduce tigaia la cuptor pana se incheaga ouale si se rumeneste pe fund..Se scoate pe o farfurie si se serveste calda, decorata cu marar verde.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii