Curatam stevia si ceapa verde,le spalam si le scurgem bine de apa.Incingem o parte din ulei intr-o tigaie si calim ptr. 1 minut ceapa tocata marunt.Adaugam stevia oparita,scursa de apa si tocata marunt.Lasam la foc mic si amestecam din cand in cand pana se evapora toata apa lasata de stevie.
Intr-un castron batem ouale ,adaugam stevia calita,cascavalul dat pe razatoarea mare,mararul tocat,sare,piper si omogenizam compozitia.
Incingem restul de ulei si turnam amestecul de oua;acoperim tigaia cu un capac si lasam la foc mic 5\'.Intoarcem omleta si o mai prajim 2-3\' la foc mic.
Omleta se serveste cu salata de rosii.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii