Se fierb pastele in apa clocotita cu sare.(mie mi-au ramas cateva spaghetti cu o zi precedenta si le-am folosit pe acelea).Se scurg bine de apa si se taie in bucatele mai mici cu ajutorul unui cutit sau cu foarfeca de bucatarie.Se bat cele 4 oua cu sare si piper.Se incalzeste lingura de ulei intr-o tigaie si se caleste ceapa taiata marunt.Intre timp se amesteca pastele fierte si taiate cu ouale.Se amesteca bine si,cand ceapa este transparenta se adauga aceasta compozitie.Cand aceasta omleta rezulta facuta dedesubt,se rastoarna pe cealalta parte cu ajutorul unei farfurii sau unui capac .Se rumeneste si pe cealalta parte.Se rastoarna in farfuria in care o vom servi si se mananca rece sau calda,ca un aperitiv.Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii