Bateti ouale cu o furculita, impreuna cu zaharul, pana devin ca o spuma. - Amestecati faina cu praful de copt si sarea si incorporati-le in oua. Adaugati paharul de lapte si smantana. Amestecati bine cu furculita. - Spalati si stergeti lamaia, radeti-o pe razatoarea mica, apoi taiati-o si stoarceti-i sucul. Spalati nectarinele si taiati-le in sferturi mai mari. - Topiti 100 g de unt intr-o craticioara si adaugati-l peste compozitia de oua. Amestecati. - Puneti untul ramas sa se incinga intr-o tigaie mare, caliti (pana se auresc) nectarinele, adaugati sucul si coaja rasa de lamaie. Varsati ouale peste nectarine, intindeti-le omogen in tigaie cu o spatula de lemn si lasati-le sa se inchege putin. Micsorati focul si cu ajutorul spatulei faceti astfel ca partile mai crude ale omletei sa ajunga la fund, pentru a se praji omogen. Coacerea dureaza 4-5 minute (compozitia trebuie sa ramana moale). Mutati omleta pe un platou si serviti-o calda.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii