Omleta cu legume si sunca presata

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa
Omleta cu legume si sunca presata

Ingrediente

  • Pentru 3 persoane
  • 3 oua
  • Un fir de ceapa verde
  • 2 rosii micute
  • Ciuperci 5-7 bucati
  • Sunca presata 100gr
  • Putin de cascaval ras (2-3 linguri)
  • Pantrunjel si busuioc tocat (o lingura)
  • Ulei 3-4 linguri,sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Punem o tigaie intinsa la incins,in timpul acesta taiem feliute ciupercile si ceapa verde, cand tigaia este bine incinsa, punem ulei apoi adaugam ciupercile si ceapa, care le lasam 2-3 minute maxim la calit (la foc potrivit).

Intre timp punem intr-un bol ouale care le batem cu putin de sare si piper, dupa adaugam rosiile taiate cubulete sau feliute(fara seminte), sunca presata taiata, amestecam bine, apoi punem compozitia in tigaie peste ciuperci.

Deasupra, presaram cascavalul, patrunjelul si busuiocul, lasam focul la minim, dupa 10 minute inchidem focul, punem un capac peste tigaie si mai lasam circa 2 minute sa se abureasca.

Se serveste ca mic dejun, gustare etc.

Va doresc pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise