Dovlecei se taie in jumatate pe lungime. Se scoate cu grija miezul dovlecelului si se pastreaza dovlecei se fierb aproximativ 20 min (cu grija sa nu se rupa). Ouale se bat bine. Intr-o tigaie se pune untul, miezul dovleceilor, parmezanul, ouala, sare, piper si se caleste un pic (pana cand omleta este facuta). Dovlecei se umplu cu aceasta compozitie si se orneaza cu fire de ceapa verde. Se servesc calzi.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii