Omleta cu dovlecei si carnati de casa cruzi

Se pune la robot miezul de la dovlecei, se adauga cateii de usturoi, ceapa taiata in patru si se mixeaza pana la maruntire completa.

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie
Omleta cu dovlecei si carnati de casa cruzi

Ingrediente

  • - miezul de la trei bucati de dovlecei
  • - 4 bucati de carnati de casa cruzi
  • - 8 oua
  • - 1 ceapa
  • - cateva rosii cherry
  • - 2 catei de usturoi
  • - 1 varf de cutit de sare de mare
  • - 1 varf de cutit de piper maciant
  • - 1 varf de cutit de ierburi aromate
  • - 150 gr cascaval

Mod de preparare

Se pune la robot miezul de la dovlecei, se adauga cateii de usturoi, ceapa taiata in patru si se mixeaza pana la maruntire completa.

Se pun ouale intr-un bol, sare, piper macinat, ierburi aromate si se omogenizeaza compozitia, apoi se toarna peste ouale batute compozitia de dovlecei maruntiti, se mai adauga cascavalul ras, se amesteca usor si se toarna intr-o tava unsa cu untura, se asaza carnati peste compozitie, se orneaza cu bucati de rosii cherry si se da tava la cuptor pentru circa 40-50 minute. Cand este rumena, este semn ca e gata, se incearca cu o scobitoare si, daca nu ramane compozitie pe scobitoare, este semn ca-i gata.

Se serveste cu ketchup picant chili. Sa aveti pofta, dragilor!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise