Se pun ouale intr-un bol, se adauga sare, oregano, rozmarin si se omogenizeaza compozitia.
Se pun ouale intr-un bol, se adauga sare, oregano, rozmarin si se omogenizeaza compozitia.
Se adauga dovlecelul,cascavalul,rosia date prin razatoare,se adauga o lingura de bulion de gogosari si cateii de usturoi taialti feliute. Se amesteca cu ajutorul unei palete si se toarna compozitia intr-o tava rotunda in care s-a pus hartie de copt.Se da la cuptor la foc potrivit pentru circa 30 minute sau pana se coace si se rumeneste frumos. Sa aveti pofta si la pofta dragilor la o reteta absolut delicioasa!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii