Dovlecelul il taiem bucatele mici si il calim intr-o lingurita de unt (doar un pic cat sa se inmoaie). Ciupercile se scurg bine de zeama. Amestecam toate ingredientele bine de tot.
Pregatim o tigaie teflonata in care incingem putin unt sau ulei. Turnam compozitia si o lasam sa se rumeneasca. Va fi gata in aproximativ 4 minute.
Punem cu grija o farfurie peste tigaie si o intoarcem cu fundul in sus. Apoi transferam cu atentie omleta in tigaie si o mai lasam 2 minute si pe partea cealalta. Rezulta o omleta enorma pentru doua personae foarte infometate. Sau frittata…ca suna mai fistichiu
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii