Pentru ca imi era pofta de ceva bun, rapid si slab caloric, iata ce am preparat: intr-o tigaie se pune putina apa, pana incepe sa clocoteasca. Se adauga o ceapa tocata marunt, mararul si patrunjelul(optional, se pot adauga 2-3 picaturi ulei de masline). Se adauga crevetii (eu i-am cumparat direct in sos pesto si usturoi) si se lasa circa 7 min la foc potrivit. La final se adauga cele 3 oua batute si condimentate. Se serveste imediat, optional cu ridichii sau ceapa verde. Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii