creierul se spala, se curata de pielita, se taie felii si se tine in apa rece, circa o ora, apoi se scurge de apa si se soteaza in jumatate din cantitatea de ulei. Ouale, dupa ce au fost batute spuma si condimentate, se asaza intr-o tava, unsa cu restul de ulei, impreuna cu creierul, se amesteca si se pun la cuptor pentru rumenire. Cind este gata rumenita, se scoate din cuptor si se portioneaza cu paleta rulindu-se pe platou sau pe farfurie. Se poate praji si intr-un vas cu ulei infierbântat.
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii