Se sparg ouale intr-un vas.
Ciupercile se taie marunt din cuţit. Daca folositi ciuperci murate le spalati in cateva ape pentru a pierde din gustul de conservant.
Se taie bucatele sunca si se prajeste usor in putin ulei.
Se incinge cuptorul la 180 de grade Celsius (temperatură medie).
Se piseaza usturoiul iar ceapa se tăie marunt.
Se bat ouale cu laptele si se adauga ciupercile, sunca si celelate ingrediente. Se rade putin cascaval. Intr-o tigaie se caleste usor ceapa si usturoiul si peste se se toarna compozitia Se tine la foc potrivit si se amesteca usor pana se omogenizeaza. Deasupra se taie verdeata si putin cascaval ras. Tigaia se introduce la cuptor circa 20 minute pană cand omleta se desprinde de tigaie. Se scoate pe un platou si se portioneaza. Se serveste cu mamaliguta sau salata verde. Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii