Se fierbe cartoful apoi se zdrobeste usor in bucatele cu o furculita.Nu trebie pasat de tot ca pentru piure si sa fie bulgarasi pt.omleta.Apoi batem ouale bine, adaugam si brnza faramitata si cartoful zdrobit.Apii tocam mararul marunt si-l adaugam si pe el.Punem tigaia la incins si turnam compozitia de omleta in tigaie.Eu am o tigaie Doubletta si a iesit foarte pufoasa si umflata omleta si fara sa folosesc ulei.Voi puteti unge cu putin unt tigaia normala daca nu aveti Doubletta.Spre sfarsit cand s-a copt o parte se taie rondele de praz si de carnat si se pun pe marginea omletei alternand carnatul cu prazul pentru culoare.Puneti cateva rondele si in mijlocul omletei apoi dupa ce s-au prins in omleta o intaorceti usor ca sa se rumeneasca putin.Se seveste calda ca aperitiv.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii