Se da cartoful prin razatoare. Se pune intr-un recipient unde se adauga ouale, mararul tocat marunt, piperul si delicatul (sau sarea). Apoi se bat foarte bine cu furculita. Intre timp, pui tigaia la foc mic cu o lingura sau doua de ulei.
Dupa ce s-a incins bine, se pune compozitia! Se lasa la foc potrivit sa se rumeneasca bine, apoi se intoarce pe cealalta parte! Omleta se serveste calda!
Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii